140 kroner fra topshop
750 kr fra Aldo


165 kr fra Zara

440 kr fra Wonderbra

< 129 fra New Look, 73 kr fra Topshop >


451 kr fra American Apparel


230 kr fra Topshop


< 198 fra Zara, 83 kr fra New look >


Begge koster 80 kr, og er ifra Vero Moda!xx,xx fra (?)

Dro ikke på Primark og en del billige kjeder osv., og jeg ble skuffet da jeg kom hjem og fant ut av den øverste toppen var såå fin og at jeg ikke kjøpte i flere farger..
spiste det på lørdag <333

Baker vi muffins nå, får ikke tatt bilde av den flotte pynten jeg skal lage da

.. blir nok ikke et kamera på en mnd til! men da kommer jeg sterkere tilbake med et bedre?? :-)
(SØL...)

Noen knuste inn bilruta til Anders igår mens vi var på konsert (Nightwish), èn time etter vi hadde gått smalt de inn ruta og tok med seg både kamera med bilder og lommeboka mi med busskort og det hele! Stod midt i Göteborg med knust bilrute og ingen aning om hva vi skulle gjøre kl 00 på kvelden. Før vi kom til bilen var vi så tørste at vi gikk inn på ICA og kjøpte ben&jerry's og 4 liter med drikke i kjempe godt humør! Og det er kjempe kvalmt at det har vært en person inne i bilen og tatt kamera mitt med MASSE bilder! hadde tatt nytt facebook profilbilde også :( Jeg kom helt i sjokk når jeg så det og jeg er egentlig fortsatt litt i sjokk - sånn skjer ikke med meg, tenker jeg alltid. Men faen heller, politiet, hurtigruta og tollerne sa det er en standard bande som driver sånn hele tiden. Og i hele dag har jeg hørt ''du må jo skjønne at du ikke må legge det i setet blablabla..'' Hjelper på humøret igrunn.

over:kan ikke forklares


over: tommy, 3 mndover: kvisepop av all sjokoladen

jessheim > sarpsborg > sverigee > sarpsborg > larvik > skien > larvik

herregud det var vært mye bilkjøring! iallefall, vi har kjøpt fugl, for anders sine 10 000 da! så har vi spikka pinner til buret (heheheh), spist sushi! mer fisk enn jeg noensinne har spist (hehheehhex2). nå er det FULL sparing til London sitter med 400 kroner på konto, men deet skal opp i 3000 kr!
fra desember 

hits